Wekom bij onze nieuwe webshop!

Opzoek naar een product die nog niet online staat? Neem contact op voor een prijs en levertijd!

  • Gratis zending boven €100

  • Persoonlijk contact

  • Open 7 dagen per week

  • Gratis snoep vanaf €300

Servers

Wees klaar om je IT-game naar een hoger niveau te tillen met onze fantastische collectie van refurbished servers van Dell en HPE! Wij hebben precies wat je zoekt. Duik in de wereld van betrouwbaarheid, kostenefficiëntie en kracht die bijna net zo indrukwekkend is als de nieuwste generaties. Ready? Let's go!

Betrouwbaarheid zonder grenzen

Onze refurbished servers van Dell en HPE zijn de belichaming van betrouwbaarheid. Hoewel ze eerder gebruikt zijn, hebben ze een grondige make-over gekregen en zijn ze zo goed als nieuw. Je kunt rekenen op topkwaliteit en performance, zonder je zorgen te maken over de prijs.

Een fractie van de kosten, net zo krachtig

Wist je dat onze refurbished servers je slechts een fractie kosten van wat je zou betalen voor een gloednieuwe? Maar laat je niet misleiden door de prijs, want deze beesten zijn bijna net zo krachtig als de allernieuwste modellen. Haal het maximale uit je budget en upgrade je IT-infrastructuur zonder de bank te breken.

Dell en HPE: de ultieme spelers

Als het gaat om servers, zijn Dell en HPE de absolute toppers. Deze gerenommeerde merken staan bekend om hun innovatie, betrouwbaarheid en performance. En nu kun jij genieten van de voordelen van hun topmodellen, maar dan zonder de hoge prijskaartjes.

Een feestje voor tech-enthousiastelingen

Onze refurbished servers zijn niet alleen een slimme keuze voor je portemonnee, maar ook voor het milieu. Door te kiezen voor refurbished help je de elektronische afvalberg te verminderen en geef je deze servers een tweede leven. Duurzaamheid meets high-tech power!

Ontdek onze uitgebreide selectie

Dus, waar wacht je nog op? Ontdek nu onze uitgebreide selectie van refurbished Dell en HPE servers. Van krachtige rack servers tot veelzijdige tower servers, we hebben alles wat je nodig hebt om je IT-omgeving naar een hoger niveau te tillen. En het beste van alles? Je krijgt topkwaliteit en performance voor een prijs die je zal doen glimlachen.

Maak vandaag nog een statement met onze refurbished servers. Waarom zou je de hoofdprijs betalen als je ook slim kunt besparen? Upgrade je IT-game en domineer de technologische wereld met betrouwbaarheid, kracht en kostenefficiëntie.