Wekom bij onze nieuwe webshop!

Opzoek naar een product die nog niet online staat? Neem contact op voor een prijs en levertijd!

  • Gratis zending boven €100

  • Persoonlijk contact

  • Open 7 dagen per week

  • Gratis snoep vanaf €300

About

Welkom bij ServerLama!

Hey daar! Ik ben Max, de grondlegger van ServerLama. Laat me je meenemen in ons verhaal en onze missie om de IT-wereld op zijn kop te zetten, op een groene en betaalbare manier.

Na een decennium bij Nederlands grootste refurbished hardware leverancier te hebben gewerkt, waar ik betrokken was bij alles van inkoop tot verkoop, bedrijfsprocessen en personeelsbeheer, werd het me duidelijk dat er iets ontbrak. Een oplossing voor de uitdagingen die de IT-sector onderging, van economische neergang tot wereldwijde crises.

En zo ontstond ServerLama. In de loop der jaren heb ik de nasleep van economische instabiliteit ervaren, de schokken van crisis en lockdowns doorstaan, en de impact van wereldgebeurtenissen gevoeld. Het werd helder dat er een voortdurende behoefte is aan betaalbare, kwalitatieve serverhardware. Vooral tijdens moeilijke economische tijden is het een slimme zet om te kiezen voor jong gebruikte hardware. Bovendien is dit een duurzame keuze, die past bij de groenere toekomst die we voor ogen hebben.

ServerLama is ontstaan vanuit mijn verlangen om onafhankelijk te zijn, de IT-markt in Nederland te vergroenen en bedrijven te ondersteunen tijdens economisch zware tijden. Ons doel is glashelder: we willen Europa's grootste en groenste aanbieder van hoogwaardige, betaalbare IT-oplossingen worden.

Onze focus? De zakelijke markt. We richten ons op bedrijven die op zoek zijn naar groene en hoogwaardige producten zonder de bank te breken. Met een uitgebreid netwerk van inkoopkanalen verspreid over de hele wereld, van de EU tot de VS, China, Japan en Korea, kunnen we topkwaliteit leveren tegen concurrerende prijzen.

Hoe we te werk gaan? We verwerven servers en aanverwante hardware van eindgebruikers, datacenters en retailers. Vervolgens ondergaan deze producten grondige tests, een schoonmaakbeurt en worden ze verkoopklaar gemaakt. Voordat een product onze deur uitgaat, wordt het nogmaals getest en geïnspecteerd om ervoor te zorgen dat het voldoet aan onze strenge normen voor zowel prestaties als esthetiek.

Dus, welkom in de wereld van ServerLama! Samen gaan we voor groen, voor kwaliteit en voor een toekomst waarin technologie duurzaam is en voor iedereen toegankelijk. Bedankt dat je met ons meereist op dit opwindende avontuur.

Met Lama-groeten, Max en het ServerLama Team