Wekom bij onze nieuwe webshop!

Opzoek naar een product die nog niet online staat? Neem contact op voor een prijs en levertijd!

  • Gratis zending boven €100

  • Persoonlijk contact

  • Open 7 dagen per week

  • Gratis snoep vanaf €300

RMA

Welkom bij onze RMA-instructies!

Hey daar,

We begrijpen dat het soms nodig is om een product te retourneren. Hier is hoe je dat bij ServerLama doet, zodat alles soepel verloopt:

  1. Contacteer ons binnen 14 dagen: Stuur ons een e-mail op info@serverlama.com binnen 14 dagen na ontvangst van je product. Vertel ons waarom je wilt retourneren en vermeld je ordernummer.

  2. Informatie per e-mail: Zodra we je e-mail hebben ontvangen, sturen we je belangrijke informatie per e-mail. Print dit uit en voeg het toe aan je retourzending. Dit helpt ons om je retour snel en gemakkelijk te identificeren.

  3. Verpakking: Verpak het product zorgvuldig in de originele verpakking, indien mogelijk. Wees voorzichtig om schade tijdens het transport te voorkomen.

  4. Stuur het veilig terug: Jij bent verantwoordelijk voor het veilig en correct retourneren van het product. We raden aan om een traceerbare verzendmethode te gebruiken en je zending te verzekeren. Houd er rekening mee dat we niet verantwoordelijk zijn voor transportschade of verloren pakketjes.

  5. Enkel op locatie afleveren: Laat je retourzending enkel bij ons op locatie afleveren. We accepteren geen retourzendingen via drop-off of pick-up points.

  6. Terugbetaling: Zodra we je retourzending hebben ontvangen en geïnspecteerd, verwerken we je terugbetaling binnen 14 dagen. Dit omvat de kosten van het geretourneerde product en de originele verzendkosten.

We begrijpen dat dingen kunnen gebeuren, en we doen ons best om het retourproces zo soepel mogelijk te maken. Als je nog vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via info@serverlama.com. Bedankt dat je voor ServerLama hebt gekozen!

Met Lama-groeten, Het ServerLama Team